Gorcums Museum 2013 - 2020 een impressie

Erelid verrast Erelid

Ons oudste erelid Wilma Kreukniet wordt verrast door ons kersverse erelid Rob Kreszner met zijn nieuwste boek over het Gorcums Museum 2013 - 2020.Wilma Kreukniet ontvangt boek van Rob Kreszner

Als bestuurslid van ' Oud- Gorcum' was Wilma Kreukniet begin jaren tachtig intensief betrokken bij de renovatie en herinrichting van museum 'Dit is in Bethlehem'. Van 1982 tot 1995 vertegenwoordigde zij onze vereniging binnen de beheerscommissie van het museum toen nog in Dit is in Bethlehem. Dat deed zij samen met de andere ereleden Kees de Ruiter en Arnold Busch. Daarnaast zorgde zij als voorzitter van de “Unie Van Vrouwelijke Vrijwilligers” in de begintijd voor de broodnodige aanwas van baliemedewerkers. Wilma speelde ook een belangrijke rol bij de verweving van antiek Gorcums zilver voor de museumcollectie.  Voor haar grote verdiensten werd zij in 2000 onderscheiden in de orde van Oranje-Nassau én benoemd tot erelid van de vereniging. Kersvers erelid Rob Kreszner, oud conservator van het Gorcums Museum, bracht haar een bezoek in Huize Steijndeld en schonk haar het onlangs verschenen boek over de afgelopen zeven museumjaren.

Ben je geen erelid en wil je ook graag dat boek bemachtigen bestel het dan direct op deze pagina.

Het boek is 25 bij 25 cm heeft 130 pagina’s en is een feest van herkenning van alle activiteiten van de afgelopen 7 jaar mede door Rob Kreszner als conservator met zijn team geïnitieerd.

Boek Gorcums Museum 2013 - 2020

Terug naar overzicht

Prijs
Prijs voor leden en niet-leden

Voor leden: € 10.00
Voor niet-leden: € 10.00

Nu bestellen!