Algemene vergadering

Zie ook mail van 6 juni 2020, klikt u op deze link

Geacht lid van onze Historische Vereniging,

Het zijn bijzondere tijden. We hopen dat alles goed gaat met u gaat en dat u, op veilige manier, genoeg contact met vrienden en familie heeft om deze quarantainetijd een beetje door te komen. In verband met de aanwijzingen van de overheid en ons streven om met zijn allen zo goed mogelijk gezond te blijven hebben we ook als bestuur een aantal beslissingen moeten nemen.

Geen activiteiten tot 1 juni 2020

Voor het voorjaar hadden wij een aantal activiteiten gepland staan, die echter door de huidige situatie en door de overheid uitgevaardigde corona-maatregelen géén doorgang kunnen vinden. Tot 10 juni hebben we helaas alle verenigingsbijeenkomsten geannuleerd. Wij zoeken naar mogelijkheden die activiteiten later alsnog doorgang te laten vinden. De activiteit rond Judith Uyterlinde, waar de vereniging medewerking aan geeft, is bijvoorbeeld verplaatst naar zaterdag 3 oktober. 

Algemene vergadering van de Historische Vereniging Oud Gorcum

Voor maandag 20 april hadden wij de Algemene Vergadering gepland. In samenwerking met de mensen van Peeriscoop hebben we deze kunnen verplaatsten. De vergadering vindt nu in principe plaats op maandag 15 juni 20:00 uur in Peeriscoop, uiteraard alleen wanneer de omstandigheden dit toelaten. Wanneer toch blijkt dat ook deze datum niet mogelijk is, zullen we een oplossing bedenken die u toch inzicht geeft in het reilen en zeilen van de vereniging.

Excursie

Op 6 juni is er geen excursie naar Leiden, deze wordt verplaatst naar zaterdag 26 september. U kunt zich daarvoor al opgeven via een mail naar reservering@oudgorcum.nl.

Jaarboek 2020-1

Het eerste jaarboek van 2020, dat verschijnt ter gelegenheid van het einde van de Tweede Wereldoorlog 75 jaar geleden, is al gedrukt. Wij vinden het uitermate jammer, maar helaas kunnen we het jaarboek waarschijnlijk nog even niet verspreiden. Zodra de omstandigheden het toelaten, zullen we proberen het zo snel mogelijk bij u te bezorgen. 

Kijkt u ook op www.oudgorcum.nl voor meer informatie. 

Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons via de mail bereiken: secretaris@oudgorcum.nl 

Wij wensen u veel sterkte toe in deze unieke, historische tijd en hopen u weer in goede gezondheid op onze eerstvolgende activiteiten te kunnen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

 

Uw bestuur HVOG